J20: Segrare i Svenska Cupen 2015!

Villa J20 slog Sandviken i finalen – Guld i Svenska Cupen

Fem raka segrar under helgen resulterade i säsongens första titel för juniorlaget. I finalen besegrades Sandviken för andra gången denna helg. Matchen slutade 4-2 (3-1). 

Det blev en härlig söndagseftermiddag i Arena Vänersborg. Guldjubel efter en stabil match av Villa Lidköping. En match som startade på samma sätt som gruppspelsmatchen mot Sandviken. De svartvita tog ledningen med 1-0 genom Rasmus Kettunen. Villa visade dock prov på ett lugn efter målet, kontrollerat och med ett par riktigt läckra passningar stod det plötsligt 3-1 till Villa Lidköping. 

Den andra halvleken stod och vägde ganska länge och Sandviken hade det tufft att hitta målchanser mot ett kompakt Villa. Med tre minuter kvar att spela kom dock ett reduceringsmål, Sandviken gjorde ett sista ryck att försöka komma ikapp men fick se sig besegrade. Matchen punkterades när Villas Victor Pettersson satte 4-2 på straff. 

Stort grattis till laget som kommer bli oerhört svårslagna i vinter. 

 

 

 

Dela artikeln