675A0FF9 93E9 4A0C B669 559533741BA8

Var med och påverka din vistelse hos oss – vi vill öka värdet i ditt besök

Det närmar sig träningsmatcher och en ny säsong – den här säsongen kommer vi skruva upp matcharrangemanget ytterligare ett snäpp: “Matchupplevelsen ska vara större än 90 spelminuter och värdet i ditt årskort ska öka”

Villa Lidköping har alltid arbetat hårt för att leverera landets bästa matcharrangemang. Att gästen ska få ta del av mer än bara 90 spelminuter är något som är oerhört viktigt. Du som gäst ska alltid se Sparbanken Lidköping Arena som en mötesplats där du kan ta del av allt bland annat livemusik, elitbandy, fina erbjudanden, ett mäktigt intro, mat, dryck men framförallt en samhörighet med övriga gäster. 

– Vi har under flera års tid arbetat hårt med att temasätta våra matcher. Dels för att vi ska kunna rikta vår marknadsföring mot respektive tema och på så sätt bygga upp förväntningar och en längtan efter våra matcher. När vi sedan är inne vid matchdag så har vi förhoppningsvis skapat en hype kring matchen och på så sätt vet våra gäster vad vi erbjuder, mer än bara bandyn, när dom besöker oss, säger Rasmus Abrahamsson, kommunikatör.

Föreningen ser tillbaka på bra sportslig underhållning och fina matcharrangemang som har tilltalat en stor publik under säsongen 18/19. Glädjande är den ökning som varit då totalt 56 762 gäster har besökt Elitherrlagets hemmamatcher. Det ger ett publiksnitt på 3 339 fördelat på 17 matcher. Jämförs detta med säsongen 2017-18 med 54 042 gäster och ett snitt på 3 179 blir ökningen i år 160 personer/match.


Vill ta ytterligare ett steg i rätt riktning

Under säsongen som kommer vill vi förhöja upplevelsen för våra supportrar. Vi vill skruva på en del saker och kommer även presentera lite nyheter. Allt för att du som gäst ska vara så nöjd som möjligt med ditt besök hos oss. Ett steg på vägen är att du som supporter kommer få vara med och visa ditt engagemang tillsammans med oss.

Här nedanför finner du ett formulär där du kan komma med tankar och idéer kring vårt matcharrangemang.

  • Vad vill du se mer av?
  • Vad vill du se som vi inte har idag?
  • Vad kan vi förbättra för att öka intresset ännu mer?

Inga idéer är dåliga, vi vill ta del av allt. Tillsammans bygger vi ett ännu attraktivare matcharrangemang i Sparbanken Lidköping Arena.

 

Skicka in dina förslag

 


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se