BLÅ 111

#Blåhjärtat tar nya kliv efter supportrarnas önskemål

Blåhjärtat fortsätter efter supportrarnas vädjan: ”Vi vill hjälpa till mer”

569 962kr. Där har ni summan som Blåhjärtat-kampanjen har inbringat från semifinal 3 till Bandyfinalen. Nu fortsätter kampanjen efter supportrarnas önskemål.

– Fixa ett till nytt mål direkt. Tror viljan är stor att hjälpa klubben. Kalla det DEN STORA REVANSCHEN. Låt oss känna oss delaktiga så hjälps vi alla åt och ses på Studenternas nästa år, skriver Jimmy Lööf till Villas Facebook.

– Fortsätt gärna insamling av pengar till klubben. Jag och många med mig vill gärna hjälpa till mer. Minst några 100 000 till måste vi ju klara. Vi är ju många som bryr oss om klubben och vill gärna hjälpa till när det kärvar lite, skriver Christian Johansson.

Klubben har i och med det fantastiska engagemanget valt att fortsätta med #Blåhjärtat – en kampanj som alltså börjar närma sig 600 000kr.

– Vi kommer att låta #Blåhjärtat stå öppet för alla som vill fortsätta att visa sitt blåa bultande hjärta. Vi har märkt av ett enormt stöd vilket är helt fantastiskt, säger klubbdirektör, Jonas ”Sparris” Johansson.

Allt ekonomiskt stöd är oerhört viktigt nu och #Blåhjärtat har visat sig vara något fint, något stort och kärleksfullt. Hur långt vi kan nå inför säsongen 20/21 är spännande. Du som privatperson eller företagare är varmt välkommen att bidra med din gåva i en tuff ekonomisk situation.

Kampanjen har nått 569 962kr och vid varje 100 000kr från och med nu, upp till en miljon – så kommer vi att bjuda på exklusiva överraskningar. 

Swishnummer: 123 349 92 66
Bankgironummer: 405 – 9648


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se