SOR7804

Nu kan du som hade säsongskort 2019/20 förnya det till 2020/21

Hade du säsongskort 2019/20? Då har du fått ett mail – där kan du förnya din plats till nästa säsong

När kan man förnya sin sittplats i Sparbanken Lidköping Arena? När startar ny försäljningsperioden? Hur och när blir man medlem i Villa Lidköping till kommande säsong? – Frågarna är många och här kommer svaren.

Säsongen 2019/20 blev en konstig säsong av flera anledningar. Skador, sjukdomar, finalplats och coronavirus får ses som huvudrubrikerna. Under Silly Season har klubben tappat fem spelare men också fått in fem nya och spännande namn som vi kommer att få se i Sparbanken Lidköping Arena till hösten.

Erik Säfström, Christoffer Edlund, Theo Lewerin, Alexander Karlgren och Anton Johansson är spelarna som du med säsongskort kommer att få följa på nära håll.


Förnya ditt säsongskort idag

Med ett säsongskort hos Villa Lidköping får du fri entré till: samtliga träningsmatcher, cupmatcher, seriematcher och slutspelsmatcher för både herr- och damlaget.

V19: kan du förnya säsongskortet (digitalt)
Under V.19 kommer du som har ett säsongskort från 19/20 att kunna förnya det via webben eller i din telefon. Du som har ett säsongskort idag kommer att få en länk till din telefon där du kan förnya din sitt eller ståplats.

18 maj kan du förnya säsongskort (fysiskt)
Den 18 maj 2020 kommer du som har ett säsongskort från 19/20 att kunna förnya det via kansliet på tredje våning i Sparbanken Lidköping Arena.

1 juni startar nyförsäljningsperioden (digitalt & fysiskt)
Den 1 juni 2020 kommer du som vill köpa ett nytt säsongskort till säsongen 20/21 att kunna köpa det både digitalt och fysiskt på kansliet.

Datum för medlemskap

Blåhjärtatmedlem – ditt officiella medlemskap

Visa ditt blåa hjärta – Bli blåhjärtatmedlem i Villa Lidköping. Villa Lidköping är världens största bandyförening men står nu inför en tuff utmaning. Klubben behöver alla blåa hjärtan som finns och därför förvandlar vi stödmedlemskapet till blåhjärtatmedlem. Vi hoppas att du vill vara en del av oss.

Klicka här för att bli medlem >>

 

Prisinformation:

Sittplats

Sektion B och C rad 3 och uppåt3.160:-
Sektion A och D samt sektion B och C rad 1 och 22.960:-

Ståplats

Vuxen:2.250:-
Pensionär:1.850:-
Ungdom 13-19 år:1.050:-

Medlemskap

Stödmedlemskap400:-
Familjemedlemskap995:-

Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se