IMG 3579

Här hyllar F13 klubbens Blåhjärtatkampanj under sin kick-off

Den första helgen i oktober betyder alltid gemensam Villadag för klubbens ungdom- och juniorlag – till följderna av coronasituationen så valde man att ställa in årets upplaga

Istället för en gemensam Villadag så arrangerade respektive lag sina egna dagar och i det här inläget så får vi följa med Villa Lidköpings F13 som hade en fullspäckad dag.

Dagen börjades med ett pass i klubbrummet där laget gick igenom Villa-andan och hade bra samtal om hur man som individer och lag uppträder som goda lagkamrater och hur man alltid ska tänka på att alla är medverkande och inkluderande: “Laget för jaget”.

Efter ett par stora och välsmakande hamburgare, från klubbens partner Dafgårds, så var det dags för en rejäl genomkörare i form av ett tufft fyspass. Det blev ett träningsprogram på Kroppslabbet där alla tjejer körde igenom hela passet utan genvägar.

Med påfyllnad i form av mackor och frukt så var det dags för dagens höjdpunkt, ispass och övningsmatch.

-Vi bjöd in F14 för att få möjlighet att spela match på stor plan. Vi spelade en övningsmatch, 10-manna med blandade lag (där 8st -07/F14 var med). Det fungerade väldigt bra. Emellanåt blåste vi av och pratade med tjejerna om spelsituationer, något som var positivt och tydligare än att stå och rita på ett papper, säger Markus Hjortenhed, lagledare i F13.

Ispasset avslutade med en hyllning till klubbens Blåhjärtatkampanj (se bilden nedan). Läs mer om kampanjen här >>

IMG 3579

IMG 3578

Dagen avslutades med pizza i klubbrummet och summeringsvis så tyckte ledarna att det var en kanondag. Tjejerna hade väldigt kul och det blev den perfekta starten på en ny säsong. 

BANNER MALL 3(För #Blåhjärtat – #Tillsammans för evig överlevnad | Stöd klubben via en gåva till nummer: 123 349 92 66)


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se