IMG 8881

Villa Lidköping delade ut påskgodis till 650 anställda i äldreomsorgen 

Villa Lidköping delade ut påskgodis till äldreomsorgen  – vill hylla vardagshjältarna: ”Ska även vara en positiv drivkraft i Lidköping.”

Under påskveckan var det dags att hylla vardagshjältarna i äldreomsorgen. Villa Lidköping valde att dela ut påskgodis till 25 olika ställen som en fin gest till de som sliter dag och natt.

– Under pandemin finns det vissa yrkesgrupper som har och har haft stora utmaningar och påfrestningar. Äldreomsorgen är absolut en av dessa och vi ville visa vår uppskattning för det hårda jobb de lägger ner, säger Jakob Kaufmann, marknadsansvarig i Villa Lidköping. 

Vila Lidköping valde därför att dela ut påskgodis till de cirka 650 anställda inom äldreomsorgen som en liten uppskattningsgest och förhoppningsvis kunde det sprida lite glädje i en tuff tid.

– Vi är inte bara en bandyklubb utan ska även vara en positiv drivkraft i Lidköping. Det här är ett bevis på det, säger Kaufmann.

Förutom kanslianställda och styrelsemedlemmar så var Villa Lidköpings historiska guldkapten, Agnes Ögren, med och spred glädje bland de anställda.

Läs mer: “Villa Lidköping delade ut julmat till behövande familjer på julafton”


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se