FAB9522

Tack för allt, Tim Persson

13 säsonger och 9 titlar – nu stannar Tim Perssons tid i Villa Lidköping: ”Jag har blivit en fin människa av att vara i den här klubben”

Det blev ett guldavslut för Villa Lidköping och Tim Persson. Nu flyger Tim ut på nya äventyr efter 13 säsonger i klubben han håller kärt.

– Villa är en jättestor del av vem jag är och hur jag har formats att vara. Villa står för så många fina saker, att man ska värdesätta alla och alla är lika mycket värda. Det är klart att man själv växt in i det och blivit den del av det. Jag tycker att jag blivit en fin människa av att vara i den här klubben. Det är svårt att sätta känslor på allt, säger en känslofylld Tim Persson när han i vårt senast podavsnitt pratar om slutet på hans Villakarriär – i alla fall för nu.

> Lyssna till avsnittet ”Ett guldavslut” med Tim Persson här

– Framtiden är oskriven. Mina känslor och mitt hjärta för Villa kommer aldrig försvinna bara för att jag jobbar på ett annat ställen. Jag kommer alltid värna, bry mig och vilja att klubben ska stå för vad dom gör. Det är svårt att få med allt men jag vill bara att alla ska förstå att jag är otroligt stolt över att jag fått vara en så stor del av det här. Jag kommer se tillbaka på de här åren med bara kärlek.

tack tim persson

Jonas ”Sparris” Johansson delar med sig av sina tankar kring Tims tid i klubben och det är som väntat bara fina ord:

– Tim Persson är en av de spelare som varit med på den ”nya resan” med Villa. Han kom redan år 2012, vilket också blev första SM-finalen för Villa på 29-år. Efter det har han varit med och firat alla triumfer de senaste åren med oss, SM-Guld, Svenska Cupen-guld och World Cup-guld och dessutom spelat samtliga SM-finaler från 2012.

Han fortsätter:

– Tim är en glädjespridare och mångsidig bandyspelare som genom åren fått testa många olika roller hos oss, med sin skridskoåkning, teknik och spelintelligens har han varit en av de som varit med och utvecklat oss till det lag som vi är idag. Vi tackar Tim för alla dessa år i Villa Lidköping och önskar honom lycka till i sin fortsatta karriär.

Villa Lidköping har idag spelat in ett podavsnitt med Tim Persson och det finns redan nu att lyssna på här nedan eller där poddar finns. En fin stund där vi ventilerar om beslutet att gå vidare, samt om historia, nutid och framtid.

Tack för allt, Tim. Vi kommer för alltid följa dig genom eld och vatten, över land och hav. Vi ska älska dig tills hjärtat slutar slå.


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se

 

Dela artikeln