FAB3236

Villa Lidköping överens om att korttidspermittera

Villa Lidköping korttidspermitterar  – laget tog eget initiativ: ”Vi spelare och ledare har kommit överens om att vi vill dra vårt strå till stacken ” 

Det stod sedan tidigare klart att tjänstemännen på Villas Lidköpings kansli kommer att korttidspermiteras till följd av det tuffa ekonomiska läget som coronaviruset drar med sig. Nu följer spelarna och ledarna med på eget initiativ.

 – Vi spelare och ledare har kommit överens om att vi vill dra vårt strå till stacken efter den senaste tidens arbete för att hjälpa klubben i hårt ekonomiskt pressade tider. Tillsammans ska vi gå in stärkta till nästa säsong, förening, ledare, spelare och supportrar, säger lagkapten Martin Karlsson.

Klubbdirektör Jonas ”Sparris” Johansson;

-När vi fick till oss det här initiativet så tog vi omgående ett möte mellan spelarrådet och klubbledningen och kan nu bekräfta att vi är överens om att samtliga spelare och ledare samt tjänstemän korttid-permitteras. Korttidspermiteringen betyder att tjänstemän, spelare och ledare går ner i lön under en viss period och ersätts via det statliga korttidspermitterings stödet.

– Det är ett fantastiskt initiativ från våra spelare och ledare, det visar att alla vill göra allt för den här föreningen och att det finns mycket hjärta, säger Jonas.

Om allt går som planerat så kommer Villa Lidköpings spelare, ledare och tjänstemän att nyttja det statliga bidraget från och med 1 april.

jj tumme

Klubbdirektör Jonas “Sparris” Johansson


Rasmus Abrahamsson
Rasmus.abrahamsson@vlbk.se
www.vlbk.se